dm és a Sansin első csomagolásmentes automatája Magyarországon

Régóta keresed a tökéletes megoldást a zerowaste mosáshoz, mosogatáshoz? Szeretnéd csökkenteni a műanyag hulladékot otthon, nem szeretnéd saját magadnak készíteni a mosószert?!
Akkor most jól figyelj – szuper hírem van számodra!  Zöld szívem igazán repes, hogy a vásárlói igényekre reagálva a magyar Sansin márkával sikerült ezt a mérföldkövet meglépnie a dm-nek! A magyar piacon elsőként fejlesztett csomagolásmentes automatát a Sansin, ők tervezték és készítették el az automatát. A gépből kapható Sansin mosógél, öblítő és mosogatószer is, kivétel nélkül környezettudatos, vegán, öko, és bio termék.

 „A bevezetés során elsődleges szempont volt, hogy nem csak egy trendet szeretnénk meglovagolni az utántöltő állomás bevezetésével, hanem valóban fenntartható megoldást akarunk kínálni a vásárlóknak, aminek része a kihasználtság is. Nem fenntartható egy olyan megoldás, aminek a kihasználtsága alacsony. Ezért most teszt jelleggel vezetjük be a csomagolásmentes értékesítést, egyelőre egy üzletünkben. A vásárlói visszajelzések és a tényleges kihasználtság függvényében tervezzük meg a bővítés további lehetőségeit és ütemét”- mesélt a jövőbeli tervekről Kanyó Roland.

Első körben Budaörs Malomkő utca 7. szám alatt található üzletébe helyezett ki ilyen utántöltő automatát a dm.

Környékbeliek tesztelésre fel, hogy lássa a dm és a Sansin, van létjogosultsága a hulladékmentes megoldást nyújtó automatának. Teszteljük, hogy mielőbb elterjedhessen országosan is.


A csomagolásmentes automata várakozásaimat felülmúlja. A masina akkor kezdi meg a töltést, ha az 5 választható termék  – egy mosogatószer, két féle mosógél, és két féle öblítő –közül biztosan annak a flakonját helyeztük el, amelyet korábban a kijelzőn kiválaszottunk, hibázni sem enged. 🙂 Biztonsági okokból csak sansin-es flakont lehet utántölteni. A gép meg tudja azt is különböztetni, hogy a flakon új vagy már utántöltünk benne, ez szerint nyomtja a címkére az árat is. Szuper okos! Hatalmas gratuláció!

Az állomás bevezetésénél fontos szempont volt a biztonság. Ezért a törvényi előírásoknak megfelelően egy olyan zárt rendszerű gép került be a dm üzletbe, aminek használata során a vásárló már csak zárt csomagolásban találkozhat a termékkel. A gép hazai fejlesztés, a Sansin pedig, amit csapolni lehet belőle, magyar márka, így már maga a beszerzés és a karbantartás is kisebb ökológiai lábnyommal jár” – tájékoztat Petkovits Gábor, a Sansin Globe Zrt. vezérigazgatója.
Kiemeli: a számítógép által vezérelt rendszer tökéletes nyomon követést és minőségbiztosítást tesz lehetővé. A gép naplózza a vásárlásokat, ez lehetővé teszi az esetleges vásárlói panaszok gyors kivizsgálását.

Sansin az első magyar vegán mosószer. A termékek organikus, kizárólag környezetbarát alapanyagokból készülnek, állatkísérlet-mentesen, magas minőségű mosó- és tisztítóhatással rendelkeznek, és 100%-ban újrahasznosított műanyag flakonokban kaphatók. Megfizethető áron érhetők el, hiszen az egészséges életmód jogos igényünk, ami nem lehet luxus. A termék ráadásul megjelenésében is vonzó küllemű, olyan design-nal, amelyet szívesen kiteszünk az otthonunkban.

Szerintem azért ennyire szuper hír, mert:

  • a Sansin teljes egészében magyar termék. Magyarországon készül, gyártóüzemük az észak- magyarországi régióban található, vásárlásunkkal magyar munkaerőt támogatunk (Think global, act local)
  • azzal, hogy magyar termék, kisebb a logisztikából adódó környezeti terhelése
  • a termékek organikus, kizárólag környezetbarát alapanyagokból készülnek, állatkísérlet-mentesen
  • vegán termékek
  • magas minőségű mosó- és tisztítóhatással rendelkeznek, és 100%-ban újrahasznosított műanyag flakonokban kaphatók
  • nulla hulladék keletkezik a csomagolásmentes újratöltő automata használatával

Forrás: dm.hu sajtóközlemény.

Ha tetszett a cikk, oszd meg barátaiddal és kövess Facebookon és Instagrammon, hasznos hétköznapi zerowaste tippekért, jó inspirálódást kívánok!

Kata

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s